29/3-09 - Gäsp

Happ, nu är helgen snart slut, och det har hänt massor med skoj i helgen faktiskt! Dock är jag så trött nu så jag orkar inte skriva allting.. Det får bli imorgon. Per och jag har haft ettårsdag och vi har varit med i guitarherofinalen på amiralen bland annat!
Idag har jag och Per varit duktiga och skrivit CV och sånt till mig.. Det känns bra. Nu ska jag dock krypa ner i sängen och läsa min nya religionsbok som jag fick med posten häromdagen!
Fick förresten 7000 tillbaks på skatten!! Helt galet! Superglad! :) Måste säga med att jag har världens finaste och snällaste pojkvän som jag älskar mest i världen! Livet är bra ibland :) Och om det inte är bra, känns det iallafall lite bättre när jag tänker på honom! <3
Later noobs.

26/3-09 - Bajs

Jag är helt värdelös.
Vet hur min sommar kommer se ut. Får jobba med att torka bajs hela denna sommaren igen, även om det är det värsta jag vet. Sen kommer jag inte komma in på min utbildning, så jag får gå och drälla omkring ytterligare ett år utan att åstadkomma något.
Och om det är så att jag inte kommer få något jobb, kommer vädret vara skitkass. Såklart kommer det vara superbra om jag får ett jobb. Men det chansen är ju försvinnande liten, så ingenting jag behöver oroa mig för.
Skitliv är vad det är. Kan lika gärna gå och gömma mig i ett svart hål någonstans och aldrig komma tillbaks.

25/3-09 - Födelsedag!

Hej BloggN!
Igår fyllde jag 24 år. Jippi, ett år närmre till 30! Känns bra.. inte.
Dagen började med att jag steg upp, käkade en grapefrukt och kollade på tv. Sen duschade jag och dammsög mitt rum. Det var nog inte i den ordningen men skitsamma. Sen kom min älskling och grattade mej, och hade gått lite och kikat genom fönstrena efter han för jag är alltid så orolig att nåt ska hända. Men sen tillslut kom han! Och han hade 2 paket med sig (trodde jag). Det första jag öppnade var från Pers föräldrar och det var massa med färgglada papper i, och det är ju alltid bra att ha. Vad jag inte fattade då var att det hängde ihop lite med paket nummer 2 som jag sen fick reda på att det också va från pers föräldrar! Öppnade den, och så var det värsta coola alfabetet till en cuttlebug!! Jag fattade ingenting.. :o Men det hängde liksom liiite ihop med paket nummer 3 som var från Per :D
Sen sa Per att det fanns ett paket till i hallen.. UNDRA vad det kunde vara! EN CUTTLEBUG!! Kan knappt fatta att det är sant! Trodde aldrig jag skulle få en cuttlebug! Så idag har jag cuttlat med den hela dagen.. hihi. Ska ta med den till Pers mamma på fredag så får vi leka lite med den.
Hehe, när vi provade den första gången så verkade den inte funka, men det var bara vi som va dåliga tror jag, för nu funkar det skitbra! Då var jag lite nervös.. ;)
Sen körde vi lite ärenden på jämjö ett tag, och körde runt och kikade på diverse "sevärdheter", såsom färskesjön, ICA och gatuköket (hehe) Sen åkte vi hem och kramades lite och sånt. -mys- När mamma hem  gjorde räksås med pasta.. mumsmums och sen åt vi prinsesstårta som var supergod.. mums :) Fick lite paket med såklart. Ett nytt täcke eftersom jag alltid fryser när jag ska sova. Lite strumpor, en kokbok (desserter) och lite hudkräm. Och just det! Fick choklad med kom jag på nu.. ^____^
Sen åkte per hem tyvärr :( Ville att han skulle nana hos mig, men det ville han inte eftersom han tyckte kvantfysik verkade trevligare! SKOJAR! fast det var nog lika bra han åkte hem eftersom han fick VG i tillämpad kvant idag! Grattis älsk :)
Idag har jag inte gjort så mkt.. Pysslat lite och hemlat mig ganska mycket.. -sneak- Imorn är planen att jag ska plugga men vi får väl se hur det blir med det! ;)
Nu ska jag spela lite wow tror jag, inte gjort på hele daun! Tack för alla presenter och tack alla som sa grattis, och skit ner er ni som glömde ;)
Laters!

23/4-09 - Sneaky!

Idag har jag sneakat klart min(a) grejer som Per ska få på vår 1-årsdag, och jag är väldigt nöjd :)
Har också lagt upp en auktion på tradera som jag hoppas få såld!
Nu ska jag njuta av mina sista timmar som ungdom och städa mitt rum! Börjar redan bli trött i bollen. -gäsp- Fatta att jag gått upp innan nio varje dag i 2 veckor nu snart! Fast ja, idag tog jag mig en liten sovmorgon till klockan 10 ;)
Idag har jag även hjälp en behövande med en matteuppgift! Kände mig riktigt bra när jag räknade ut den och det blev rätt, trots att jag inte räknat matte på väldigt länge! :)
Har hittat en väldigt "cool" sak på tradera också som jag är så sjukt sugen på! Alla som vet hur mkt jag avgudar nasse borde fatta att jag gillar denna! Nasse är verkligen min akilleshäl -.- Men han är ju sååå sööööt! ^___^
Godnatt BloggN!


22/3-09 - GuitarHero!

Hej BloggN!
Jag har samvetskval. Jag har hittat en högskoleutbildning som jag tycker verkar jätterolig! Problemet är bara att med mitt nuvarande snitt så kommer jag inte in på den.. Den med lägsta snitt som blev antagen HT-07 hade 18,02 i snitt, och HT-08 18,44. Mitt nuvarande snitt är ca 17.80. MEN, om det finns en möjlighet att lösa upp 2 kurser till som jag har G i (kan inte ta bort dom heller från betyget eftersom man måste ha dom för att söka högskola överhuvudtaget -.-) så kan jag få ett snitt på 18,50. Och då hade jag känt mig ganska säker. Problemet är bara att jag redan läser 100% ända tills Juni, vilket innebär att jag skulle få läsa typ 200%, vilket jag inte vet om man får. Jag hade klarat det, det vet jag så det är inte det som är problemet.. Om jag läser upp en av kurserna kan jag få ca 18 blankt i snitt, och det är en väldigt lätt kurs. Bah, vad ska jag göra? när jag kollade på kurserna i Lund var det liksom bara denna som VERKLIGEN verkade rolig.. De andra som jag tänkt på tidigare var bara "sådär".
Jaja, igår var jag och Per på GuitarHero tävling på amiralen. Vi kom såklart vidare till final båda två och vann varsin t-shirt! :) Och finalen spelas nästa lördag, med början klockan 10. Så då får ni komma och kolla. Fyfan va nervös jag var när jag skulle spela! Nästa helg lär jag få cpspö dock haha, menmen kanske får en t-shirt till iallafall. Och då är det Per och min 1årsdag med, så får se om vi hinner göra nåt att än att spela GH hela dagen. -.-
Igår kväll så åt vi lite skräpmat hemma hos mej, mamma var dock inte hemma för hon va och kollade på galenskaparna i ronneby. (LOL!) Hulda var osocial och ville bara sitta och spela dator.. Skojigt. Idag visade det sig och att hon hade tagit ALLT godis som vi skulle ha allihop som mamma köpt och käkat upp helt själv. Jävla tjockis. Så hon fick sig en rejäl avhyvling imorse av mig, och nu har hon varit på sitt rum ända sen dess. Så gör man bara inte.. Robinson va riktigt roligt också, haha! Kommer gilla denna dokusåpan!
Nu ska jag duscha, och fixa lite skräp här.
Bye.

20/3-09 - Pigg och glad!

Vaken med tuppen idag igen, vad har det blivit av mig? gått upp runt 8 hela veckan.. Måste vara sjuk eller något.
IDAG är det final i top model på 3an som jag MÅSTE se. Har nämligen inte sett den säsongen innan! Och sånt är ju alltid roligt när man upptäcker.
Igår lagade jag kycklinggryta, och jag måste säga att det nog var det godaste jag lagat någongång :) Får skriva ner receptet här när jag orkar om någon har dålig inspiration. "Receptet" såg jag på Rachel Ray-show häromdagen (Ja, jag vet att det är till för medelålders-kärringar, men jag tycker det är bra!), sen gjorde jag om det lite efter mitt eget tycke och det blev jättebra!
Nu vaknade Per så nu jag måste gå och bråka lite med honom!
Laters.

18/3-09 - Vegetariskt!

Tjena BloggN och godmorgon!
Har precis vaknat och är cphungrig, så ska ut och göra gröt och makrillmacka strax.. -mums- Per kanske vaknar att fisklukten då med haha! Igår och förrgår lagade jag mat, grytor båda gångerna, fick lite idéer ut Buffé-tidningen. Båda kunde lika gärna varit vegetariska men Per måste ju ha sitt köttintag så bara den ena blev det. Den första med kött i hade även tikka masalasås, kokosnötjuice och aboriginier med mera. Det var ju inte aboroginer såklart, men jag glömmer alltid det jäkla ordet! Så jag kallar dom det.. sånna långa grönsaker som är lila ni vet.. Aja, igår blev de helvegetariskt och Per sa som betyg att det kan ha varit de godaste jag gjort någongång! Det ni, inte illa för att vara vegetariskt..
Igår skulle pappa beställa biljetter eftersom Per och jag ska dit i slutet av Mars så han behövde våra passnummer. Och då kommer Per på att hans pass inte är giltigt sen typ 2 år tillbaka.. YIPPI. Så nu får vi se om det blir någon resa överhuvudtaget.. Och jag ska betala tågbiljetterna, och dom blir ju bara dyrare och dyrare dom med, precis som flygbiljetterna.  -suck-
Nu ska jag gå och göra fruskost, sen spela lite wow tror jag!
LaterZ.

16/3-09 - Växjö!

Nu är jag i växjö igen efter en helg i Kna!
På fredagen var jag hemma med mamma och mina syskon och myste lite och på lördagen var jag hos Per och co. och kollade melodifestivalen. Fyfan säger jag bara.. De som tycker carolin af ugglas är bra kan ju gå och skjuta sig själva eller nåt. Visst, jag kan förstå att man har olika smak.. Men skicka ett sådant bidrag till MELODIFESTIVALEN, det är det jag inte förstår.. Aldrig har en ballad vunnit, och om de är någorlunda lugna låtar så har de alltid häftiga scenshower. Menmen, nu vann hon ju inte och tur är väl det. Jag hejade på måns och H.E.A.T såklart, och trodde faktiskt måns hade chans på vinsten.. Men jag tycker Vinnaren är en värdig vinnare.. Ett bidrag man garanterat kommer ihåg. :)
Nu håller jag på att laga mat, så jag ska gå och kika till det igen!
Laters

13/3-08 - Helg!

Nu är det snart helg!
Jag ska befinna mig i karlskrona hela helgen. Ska träffa SLAMPUS, kanske gå ut en sväng ala lördagen, och SÅKLART se melodifestivalen. Fast det vet inte Hampus om, men jag gör väl vad jag vill ;)
Sen tror jag att Per och jag ska till Micke och Jannie, men jag vet inte när vi ska hinna med det. Per ska på tävling på söndagen och nu ska han tydligen vara upptagen halva lördagen med. Jag har inte så mycket koll, inte han heller verkar det som :D
Nu ska jag strax sova så jag kommer upp vettigt imorn! Måste duscha och packa lite skräp! Förresten, idag tappade jag en hel kopp kaffe över mitt tangentbord.. Jag fösökte banka ur det som låg inne i, och sen funkade det inte alls.. Det blev dubbla bokstäver när jag tryckte ner en tangent, och dessutom bokstäver som var på motsatt sida varann på tangentbordet. Helt skumt, men nu verkar det funka.. trodde jag skulle få köpa nytt där ett tag. Ibland ska man ha tur.
Laters

10/3-09 - MVG!!

Nu har jag haft betygssamtal med min lärare i "Info och layout B". Hon sa att alla mina delresultat var näst intill perfektion! :D Sen brukar läraren alltid fråga lite saker, eller anmärka eller ge råd på andra grejer. Men idag sa hon typ bara "Jag har verkligen ingenting att anmärka eller ens säga något om". Så jag är nöjd!
Hehe, kände när hon pratade och sa hur bra jag var att jag bara ville ha meeer, meeeeeer! Feed my ego! :D Så jag fick såklart MVG!
Men jag var riktigt nöjd med både praktiska och teoretiska delen, och det kändes mycket bättre än A-kursen med, vilket är lite roligt. Så nu har jag 3 kurser kvar! Det ska nog gå vägen. Måste börja fundera på min högskole-ansökan med. -suck-
Idag fick jag paket på posten med! med stämplar och lite papper som jag ska g och testa strax! Och lagad mat ska man få med. Sicken härlig dag hittils. Hoppas resten blir lika bra!

Här är en bild på mina betyg, måste flasha lite såklart! ;)


9/3-09 - Tradera!

Tradera är fett bra har jag kommit på! :)
Idag har jag och älskling varit ute och kört lite, handlat på citygross och varit på toys 'r us! Hittade glitterglue på citygross vilket jag var ute efter! cpbilligt var det med.
Budade hem en auktion på tradera idag med! Väldigt nöjd med den är jag! Och imorn kommer kanske den jag vann förra veckan! Spännande! Känns som julafton nästan, hehe. Hittat en annan cool sak som jag lagt på min "vill ha"-lista, nämligen följande;
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=86314463
Ska fösöka buda hem den, fast den är massa dagar kvar, så vi får se vad det blir för pris.. Den verkar dock ha gått ur Fiskars sortiment om man kollar på deras hemsida. :/
Nu ska jag kolla när mitt älsk dödar zombies!
Laterz

8/3-09 - Söndag

Idag är det söndag, den officiella slappardagen! Det är ju iofs alla dagar.
Har inte så mycket att skriva. Sov 3 + 16 timmar inatt, yay. Tyckte ju att NÅGON kunde ha väckt mig lite vettigt när denna NÅGON visste att jag sovit sen klockan 10 på kvällen. Men inte..
Och den där jävla af ugglas på melodifestivalen, jag hatar den låten. Om vi skickar den vidare till finalen så är det ju något allvarligt fel på invånarna i Sverige.
Aja, ska kolla när Per blir dödad av massa zombies nu.

6/3-09 - Mooo

Igår var Per och jag lite på stan, på pandro och clasohlson! På panduro köpte jag några klistermärken och 2 gula papper och ett rött så jag kan göra fler påskkort. Gult går ju helt klart åt i processen! Klistermärkena jag köpte var typ genomskinliga och glittriga, lite svårt att förklara. Man ser iallafall färgen under, dock är allt glittrigt i alla olika färger. Dom var hur fräcka som helst. Köpte hjärtan, och kantklistermärken eller hur man ska förklara.
På Clasohlson köpte jag enfärgat papper som va superbilligt, 1 krona styck kostade dom. Räknade väl inte med nån superkvalité med tanke på priset, men det var helt okej faktiskt att använda som dekorpapper typ. Sen köpte jag sånna där saxar också, mönstersaxar heter det. De va rätt knepiga att klippa med, speciellt en, men det blev bättre när jag provat på ett testpapper några gånger. Förresten var det faktiskt Per som betalade på sakerna på clasohlson kom jag på. Jag la upp mina saker på bandet typ 2 meter efter hans, men han bara körde allt i ett svep ändå, -suck- så Per betalade det. Men sen när jag bad han i kassan att leta upp kvittot som han slängt, så ville Per fortfarande inte ha några pengar. Ja, då får man skylla sig själv :) Jag har en snäll pojkvän helt enkelt!
Nu ska jag göra nåt, vad vet jag inte!

4/3-09 - Borta :(

Jaha, nu har Per åkt till Malmö med Mario.. Saknar han redan. Ja, Per alltså! (hehe) Det är så tyst och tråkigt här när man är ensam.. Jag blir så orolig varje gång har ska iväg, typ att han ska va med i nån olycka eller så.. Tror inte det är friskt. Senast när han var i karlskrona på gympaläger var jag helt orolig hela dagen. Kändes bara som en sten försvann från magen när han kom hem och mådde bra..
Kollade nyss på topmodel på tv, en ny säsong som jag inte sett innan.. Fyfan, va en brud som kom från värsta ghettot, som bara hade slagits hela sitt liv. Och hon ville verkligen sluta leva så, så jag hoppades verkligen hon skulle komma med, men det gjorde hon inte.. Det var sorgligt.. Det var en annan tjej med, som berättade att hon praktiskt taget var helt blind. Och hon hade typ världens finaste ögon! Satt och lipade som en gris i soffan. Top model <3
Ne, nu ska jag duscha, sen kolla på top design, och sen dammsuga!
Hade världens cp-dröm inatt btw, cpigaste på länge!

4/3-09 - Sanningen

Berätta 8 sanningar/vanar/ovanor om dig själv:
1. Inser aldrig vad jag har förrän det är borta.
2. Lär mig alltid av mina misstag, dock alltid för sent. Genomgående tema of my life.
3. Funderar och tänker alldeles för mycket för mitt eget bästa, oftast på saker jag inte borde tänka på.
4. Jag har absolut ingen som helst aning om vad jag kommer göra eller vart jag kommer att befinna mig om, låt oss säga hmm.. 5 år. Det är lite skrämmande.
5. Anledningen till att jag spenderar så mycket tid framför datorn är att jag varken känner ångest, oro, ensamhet eller uppgivenhet då. Visst, det kommer väl ifatt mej, men det känns okej för stunden.
6. Det som saknas mig mest i livet just nu en vän som man kan berätta allt för.
7. Tror inte på gud, men har bett till gud 2 gånger i mitt liv. Första gången gick det vägen, andra inte. Hillevi-Gud; 1-1. Önskar att man kunde byta plats på svaren dock.
8. Ibland vill jag bara rymma och aldrig komma tillbaks igen.

3/3-09 - *Suck*

Idag/inatt har jag lyckats med bedriften att sova 16 timmar på raken. Och jag var inte SÅ hemskt trött när jag lade mej. Förstår inte hur jag kan lyckas.. Men detta är ingen större svårighet för mig, hade nog kunnat sova 3-4 timmar till. Jag kanske har någon sjukdom? För sålänge jag kan minnas har jag alltid varit trött, och kunnat sova hur länge som helst om ingen typ ryckt upp mig ur sängen. Aja..
När jag vaknade imorse innan per skulle till skolan vaknade jag lipade dessutom. Hade världens hemskaste dröm. Drömde att mamma hade varit med i en bilolycka, och låg i koma, så pappa och jag och hanna var där och skulle hälsa på en sista gång.. Sen gjorde jag ett sånt "krya på dig" kort, men innan jag hade hunnit lämna det så hade mamma redan dött.. SÅ hemskt.. Tur att Per kunde trösta.. Har drömt typ 3 gånger att mamma har dött.. Dock betyder det ju att personen i fråga ska leva länge när man drömmer att någon ska dö, så det är ju bra.. Fast obehagligt ändå..
Idag fick jag reda på mina prov:
Praktiskt prov: 73
Teoretiskt prov: 24,5
"Jaha?" Undrar ni då. Ja, det gör jag med, för jag vet inte vad man kan ha som max. ALLA lärare utom den jag har haft i denna kursen (och 2 andra dessutom) skriver ut till exempel 73/80 eller något så man vet, men inte denna. Nu måste jag vänta tills vårt betygsamtal.. Man vill ju ändå vara lite förberedd och veta om man ska få ris eller ros liksom..
Igår gjorde jag massa påskkort! Är speciellt nöjd med 2 stycken, är nöjd med alla faktiskt med alla har ju favoriter. Skulle gärna lagt upp en bild, men då blir de ju inte så roligt för de jag ska skicka dem till. Inte för att jag har värst många att skicka till, och det lär ju inte va mer än typ 2 människor som läser min sketna blogg ändå. Menmen.
Jag har så jävla ont i nacken, så jag tror jag ska tigga lite massage sen när Per kommer hem från träningen. Aj aj aj.
Laters.

2/3-09 - Äntligen!

Nu är jag äntligen färdig med mina skolgrejer! Det praktiska skickade jag in häromdagen och igår skrev jag även det teoretiska. Jag är mycket nöjd med båda delarna faktiskt. Så jag hoppas att min lärare också är det hehe :) Återstår att se!
Så idag har/ska jag bara slappa!
Per och jag hade 11månadersdag i lördags och när han kom hem så hade han en present med till mej! Eller ja, 2 faktiskt. En låda med foffelad! (går ju alltid hem) Och MASSA scraping papper!!!!!!! Blev hur glad som helst! fast sen fick jag reda på att Pers mamma hade ett finger med i spelet, så jag får tacka henne med :) tacktacktack!
Så nu tror jag att jag ska sätta mig och pyssla lite, göra en kopp te kanske och bara mysa. Per är och lär nån noob matte, men han kommer väl hem snart, om nån timme eller så.
Igår drack vi kattvin förresten. Det var JÄTTEgott tyckte jag. Ja, alltså flaskan är formad som en katt, hehe.
Laters!

RSS 2.0