28/6-09 - Blandat

Hej bloggN!
Nu är jag hemma från öland igen. Det var trevligt och ska nog ta och lägga upp några bilder senare, fast nu orkar jag inte.. Kan först ta och berätta att mina betyg tillslut kom till rätta! Jag och per åkte in till komvux på verkö och frågade typ "y0 dawg, var är mina betyg?!", så frågade de vad jag hette och jag svarade. Och dom typ "Ja, men då är det ju dom som ligger här inne som inte är färdiga. Vi väntar på ett betyg som inte kommit in ännu" JAHA?! tänkte jag.. Kunde dom inte ringt och sagt det, så jag slapp sitta och vänta i 4 dagar och bli förbannad på posten etc? Speciellt när de VISSTE att de skulle skickas in till antagningen senast samma dag som vi var där! Man blir ju trött.. Då visade det sig iallafall att den där f***läraren jag hade i naturkunskap hade GLÖMT lämna in mitt betyg.. så vi fick fara land och rike och ringa hit och dit innan vi tillslut fick tag på det.. så la väl betgen på lådan en timme innan stängning, SISTA dagen.. Det är typiskt min tur! Och för er som inte tror på fenomenet "min tur" så bara bekräftar hela detta scenariot bara ännu mer att världen är emot just mig! :D
Idag har Per och jag 15-månaders dag, och det firade vi med att äta lite gott, och sen gå på bio! Vi kollade på Transformers 2 och jag blev faktiskt överraskad! Jag blev sjukt besviken på 1an men denna var mycket bättre :)
Ne, nu ska jag göra nåt annat, får skriva mer sen :P

16/6-09 - FÖRBANNAD!

Nu är jag så jävla förbannad rent ut sagt! Postverket kan ta och brinna i helvetet!
Sitter och väntar på mitt slutbetyg som skickades i torsdags ungefär med B-post från verkö i stan. 2 MIL!  I fredags kom inget, inte igår och idag har vi inte ens fått NÅGON post? Inte nån på vår gata! Vafan, anställer de handlingsförlamade amöbor på postverket eller vad är det frågan om?! Var är min POST FÖR HELVETE!!
Måste skicka in dom jävla betygen så dom är inne på torsdag, annars gäller inte min högskoleansökan. Det blir ju säkert jävligt lätt när man inte ens fått dom!
Jag såg till och med en postbil som körde in på gatan bredvid, men sen körde idioten bara iväg. Detta är TYPISKT min tur! Har ju bett om att få mitt slutbetyg från mitt naturvetenskapliga basår 2 gånger, som aldrig kommit fram.. Om det beror på komvux i karlskrona eller postverket låter jag bli att sia om, men nåt fel är det ju uppenbarligen! Och på grund av det fick jag räkna med ett IG i slutbetyg, eftersom min lärare i Kemi B hade "glömt" sätta ett betyg på mig för typ 3 år sen! Om alla bara hade skött sitt jobb hade jag vetat det när jag såg mina betyg och kunnat göra nåt åt det!! BAAAAAAAAAAH! Så nu får jag som sat räkna med ett IG i slutbetyget som sänker snittet åt helvete massor. Inte för att det verkar spela någon roll, när man inte ens får sina betyg med posten!
Jävla f****r!! Och JA, jag är arg. Jag blir det inte ofta. Men när jag väl blir det så jävlar blir det.
Fans helveteskap va svårt allt ska vara!  Om jag varit lite mer psykiskt instabil hade jag fan lätt kunnat spränga hela postverket i luften.. Helvete.
Måste ha vatten -_- BBL.

10/6-09 - Nackont

Ursäkta språket, men FYHELVETE vad ont i nacken jag har. Kan inte röra mig, kan knappt gå eller sitta, och absolut inte ligga. Kan inte sova eller ens vila för det gör så ont.. Fick sån iprensmörj av mamma men inte hjälpte det.. :(
Var hos min SYV idag. Det brukar aldrig vara roligt att gå dit, och så var inte heller fallet idag. -suck-
Har också varit på IKEA en sväng och köpt lite grejer med, bland annat insatser till min röda plåtbyrå som är jättebra! Nu blir det lättare att sortera allt smått.
Imorn slutar hedda nian.. kommer ihåg när det var jag som gjorde det. Det var tider det.. menmen, nu är man gammal tant. Lika bra att "suck it up" och göra det bästa av skiten.
Jag måste städa mitt rum med. Blää.

7/6-09 - Run Away

I just wanna scream and lose control
Throw my hands up and let it go
Forget about everything and run away, yeah

5/6-09 - Twilight

Såg nyss twilight filmen igen, den är så jääääkla bra! *fjortis* Den var faktiskt bättre andra gången än när jag såg den på bio :P
Och jag ger mig, han som spelar Edward ÄR snygg. (Jag vet att du sliter ditt hår nu martin hoho)
Nu är jag i Karlskrona iallafall. Imorn ska jag till Olofström och fira att Mario tagit sin examen. Grattis grattis! :)
Nu ska jag städa lite, är cptrött.. -_- Blir nog inte så svårt att somna sen, fast ska spela lite wow först tror jag ^_^
På tisdag får jag mitt slutbetyg, så idag letade jag upp min studentmössa! :D Per hade skrivit i den; "Fagra Hillevi /Per". Det var lite roligt tyckte jag ;)
Hej sålänge!

2/6-09 - Sommarlov!

Hej BloggN!
nu är jag äntligen färdig i skolan! Hade nyss det mest svettiga betygssamtalet hittils i religion, fyfan va varm jag är! Men det gick bra :)
Är dock VÄLDIGT besviken över mitt VG i naturkunskap, men hade ju ett G innan, så det är ju iaf en höjning.. Naturkunskap är mer eller mindre gymnasiets lättaste kurs, och jag har ju majoriteten MVG i alla naturvetenskapliga ämnen..
Det verkade dock som min lärare hatade mig från första dagen eller nåt.. Jag överdriver inte när jag säger att det slutprivet jag skrev i NK var det bästa provet jag nånsin skrivit i någon kurs, EVER. Jag kunde _ALLT_! Jag skrev konstant och skickade in det när det var 5 minuter kvar.. Jag var verkligen hur nöjd som helst, säker på att jag skulle få ett MVG. Men det blev bara ett VG. Samt att jag fick G i min labbrapport. Helt sinnessjukt. Skrev precis som jag har lärt mig på min skola och när jag gick komvux.. Men min lärare skyllde på att alla lär ut fel. Per började skratta när han såg våra labbrapportsanvisningar :S
Jaja, men ska inte tjura för det nu.. Fick ju ett MVG till idag, och overall är jag väldigt nöjd, trots att det ser väldigt fult ut med raden av MVG följt av ett VG :P
Nu ska jag bara maila min SYV med så vi kan sätta ihop mitt slutbetyg så jag hinner skicka in det.. Fasen vad jag ska fira när jag har det i min hand!
Nu ska jag göra nåt annat.. slappa, bränna mina böcker? who knows? inte plugga iaf, wuhoo ;D
Här kommer mina fina betyg under denna tid i skolbänken :) JAJA, man måste få skryta lite ;)


RSS 2.0