15/11-09 - Dassig

Fyfan va dassigt jag mår :(
Vaknade för en timme sen eftersom jag av väldigt outgrundliga anledningar var vaken till kl.6. Gick och lade mig vid 12, men vaknade lika fort som jag somnat kändes det som. Sen var det kört.
Kände redan igår att jag hade ont i halsen. Eller inte ont direkt, men jag kände liksom av den. Att nåt var på G. Nu har jag cpont i sen samt världens cpförkylning! :(
Lyssnar på the haunted och städar lite så jag inte tänker så mycket på halsontet. Sen ska jag göra färdigt matteprojektet så jag kan lämna det bakom mig iallafall.
Blääääärk.

13/11-09 - Promenad

Hemma efter en lättare promenad på 22km. Stan-Hem. Fint.

Har ikväll kommit fram till bl.a. följande saker:
Jag HATAR fulla människor. Visste det redan sen innan men fyfan va odrägliga vi blir när vi är fulla. (observera att jag säger vi, försöker inte sätta mig själv i en vacker dager här inte) Lagom fulla och medvetna folk är ju självklart roliga. Men nu menar jag när folk blir så fulla att de ej kan hantera det. Människor man tror är ens vänner gör saker de inte borde, förtroenden krossas, bakterier sprids. Folk snackar skit om andra när de står en meter vid sidan om. Äckligt. Man behöver ju inte bli redlös för att ha roligt. Eller?
Hatar att det är nån sorts jävla tävling om vem som kan dricka mest, vem som är fullast och så vidare. Man dricker väl för att ha roligt, och alla har olika förutsättningar när det gäller alkohol. Tycker det är fel när endel använder alkoholen som nån jävla "penis-mätar-tävling". "Höhö, jag kan dricka så jävla mycket alltså är jag bäst". Fan heller att jag någonsin kommer att prioritera att kunna dricka mest framför andra saker. Eller att jag kommer intressera mig mer för någon bara för att personen kan dricka mer. Patetiskt.

Saker som kan suga min röv nu:
Folk som låser sina cyklar när jag behöver ha en
Dräggfulla människor
Backstabbing biatches
Analysen som börjar om 3 timmar
Mitt halsont som imorn säkerligen kommer att ha utvecklats till cpförkylning of d00m.

Saker som är värda en kram:
Min ovve
Mitt varma underställ som jag fått av mamma
Mamma (för att hon hämtade mig så jag slapp gå de sista 4 kilometrarna)
B (för att B faktiskt var den enda som jag umgåtts med under kvällen som ringde och oroade sig <3)
E (för all uppmuntring <3)

I need a vacation. Behöver komma bort. Bryr mig inte om vart, förslag?
Nu ska jag sova. Godnatt.

12/11-09 - Tid

Tiden går så fort.. Vart tar den vägen? Varför strävar man efter att fylla sin tid med så mycket nyttiga saker som möjligt om den bara försvinner? Det som finns kvar i våra huvuden är bara en otydlig skugga av det förflutna.. Och det förflutna kommer aldrig igen, så varför försöker man göra det bästa av nuet. När ändå nuet om ett ögonblick kommer vara det förflutna.
Så många av oss som kommer dö och aldrig bli ihågkomna. Spelar det ingen roll vad dessa människor gjort i sitt liv? Försvinner det bara.. Alla ord de sagt, alla känslor de känt. Kommer dehär orden någonsin betyda något för någon mer än mig själv? Kommer någon läsa detta i framtiden och förstå vad jag kände..
Bara genom att finnas till så är man automatiskt en del av det förlutna. Nuet är så fruktansvärt kort att det knappt räknas. Det är så kort att man aldrig hinna tänka på att man faktiskt är där. Varje sekund. Och att varje sekund som försvinner har varit en del av det lilla liv som man har. Att de små ögonblicken man har kvar blir mindre och mindre..
Varför är det så viktigt att fylla dessa ögonblick med relevanta ting? Tiden går, och den tar ingen hänsyn till vad den slukar. Tiden tar ingen hänsyn till vad du gör, vad du säger eller vad du känner. Tiden är hänsynslös och bryr sig inte om ifall du vill att ett ögonblick ska vara lite längre.
Hur många ögonblick av alla mina miljontals som jag själv upplevt är verkligen sådana som jag kommer ihåg? Kommer ihåg lika skarpt som när de var helt nya? Inga.. Allt är bara en dimma, och jag känner att saker jag skulle vilja komma ihåg börjar försvinna. Hur god min frukost alltid var när jag gick på dagis, hur det kändes första gången jag var kär. Lukten av min lillasysters välling på morgonen. Det kanske låter som oviktiga saker för vissa.. Men det är mitt liv.
Allt jag gör, lägger sig på hög i mitt huvud. Allt jag gör, betyder ingenting. För allt jag tänker, allt jag gör och allt jag känner försvinner i samma ögonblick som jag slutar gå på jordens yta.
Jag är inte ledsen. Jag bara känner såhär. Tiden tar ingen hänsyn till mig, så varför ska jag ta hänsyn till den? Tid är ett så överreklamerat begrepp att människor glömmer att bara finnas. När jag dör vill jag känna att jag funnits, inte att jag stressat omkring för att fylla mitt liv med meningslösa saker som ändå inte betyder något när jag är borta. Tiden tar mycket ifrån oss, och det finns aldrig tillräckligt mycket tid. Den går för snabbt.
Livet är rätt överskattat och meningslöst.. Vad är det vi kämpar för egentligen? Jag vet inte.. Just nu tycker jag dessutom att tiden går alldeles för långsamt även om jag vet att den rusar iväg.. Sjukt är vad det är. Nonchalant. Livet försvinner i ett nafs och jag tycker det går långsamt ?
Man ska nog inte se på dethär med livet så himla seriöst tror jag. Det är vad det är. Tiden är vad det är.. Det enda man kan göra är att leva.. Och uppfinna en tidsmaskin om man har någon tid över efter det :)

flum.

11/11-09 - Poe

Take this kiss upon the brow!
And, in parting from you now,
Thus much let me avow --
You are not wrong, who deem
That my days have been a dream;
Yet if hope has flown away
In a night, or in a day,
In a vision, or in none,
Is it therefore the less gone?
All that we see or seem
Is but a dream within a dream.

I stand amid the roar
Of a surf-tormented shore,
And I hold within my hand
Grains of the golden sand --
How few! yet how they creep
Through my fingers to the deep,
While I weep -- while I weep!
O God! can I not grasp
Them with a tighter clasp?
O God! can I not save
One from the pitiless wave?
Is all that we see or seem
But a dream within a dream?

10/11-09 - Fia

Jahaja, i helgen var det fia med dônk. Jobbade som ett litet djur, sov sådär 1 timme på hela helgen och gick ner totalt 4 kg. Check! Men det var lätt värt det, av olika anledningar.. :)
Idag har jag varit i skolan och haft matteföreläsning 4 timmar. Har dock inte hängt med så bra eftersom jag inte kan koncentrera mig för tillfället verkar det som eftersom jag bara tänker på massa annat.. Både bra och dåliga saker. Jag tänker alldeles för mycket. Skulle lätt kunna sitta en halv livstid och bara fundera över skumma saker. Idag spann jag vidare på historien om strumptjyvarna. En toeri jag länge haft som igår blåste upp när jag pratade med en annan flummig person. :D Kan skriva ner denhär nångång kanske. Fast då tror ni kanske jag behöver hamna på nåt läskigt behandlingshem eller nåt.. :P Kanske skulle skriva en bok om det? :D
Försov mig imorse IGEN, la mig 2200 igår och försov mig ändå.. :S Jag hann ju i tid till skolan och så, men hann inte duscha som jag egentligen hade planerat, menmen. Och nu är jag trött som en liten apa. Kan ju inte lägga mig och sova nu igen.. Det funkar bara inte.
Ska ladda ner lite film, fick några bra tips igår hoppas jag!
Men nu ska jag spela lite gitarr och slappa.. Försöka tömma huvudet med strunt och lämna kvar det vettiga där inne! :)

4/11-09 - Trött..

Hej Bloggen!
Nu är jag trött.. Idag har jag varit med mina underbara små syskon och lekt på kåren. Det var roligt, trots att endel av oss nog nästan slog ihjäl varandra där på slutet :D Eller ville iallafall... hihi. Men det som inte dödar gör en starkare, så det borde väl gälla oss också hoppas jag! :)
I helgen är det Fia me dônk. Det bir mycket jobba, lite sova, lite dricka (kanske?) och säkert massa skojigt. Hoppas man får träffa lite nytt trevligt folk med, men det behöver jag nog inte oroa mig för ;)
Ska sy på lite märken på min ovve nu, sen sova! Den ska förövrigt vara så proppfull med märken när jag är färdig med den att jag måste börja sy på insidan! :D
Imorn blir det matte, matte, matte.. Sen en hemlig grej ;)

3/11-09 - Emosar

Jag vet hur alla hatar när folk är ledsna eller nere. Men tro, mig ibland går det inte ens att ta på sig den där masken hur mycket man än vill.
Jag avskyr att vara ledsen och nere, och det värsta jag vet är när folk måste se det. Egentligen är det inte själva grejen att någon ser en ledsen som är jobbig, det bryr jag mig inte så mycket om. Det är nog mest det att jag vet att alla har sina egna problem att bry sig om.. Jag vill inte lägga mina egna på nån annan sålänge de inte helt uppriktigt frågar hur man mår.

Idag har inte varit en bra dag.. Visst, fick skitbra på tentan. Förstod allt på min första analysföreläsning. Visst, det är bara repetition, men känns ju ändå som en bra början. Vet inte vart dagen tog vändning riktigt.. Det bara kom över mig.
Hade det under rätt bra kontroll tyckte jag.. Men när jag satt på ASP-mötet bara kände jag hur jag höll på att bryta ihop eller nåt. Ville bara springa därifrån. Gråta, skrika, slå på nåt. (På en sten eller nåt, jag hatar att slåss egentligen) Inte för att ASP-mötet i sig var det jobbiga.. Det bara.. hände nåt. Jag vet inte :(
Det är så jobbigt när man inte riktigt vet varför.. Det är så jobbigt när man inte kan ta på sig en glad mask över allt det som inte är på topp. Och jag HATAR hur endel kanske såg att jag var ledsen. Nu sitter jag i och för sig och skriver ner det i min blogg, men jag tror inte det är så många som läser den ändå så det gör inte så mycket.

Jag bara har en känsla av att ingenting någonsin duger, hur mycket man än försöker. Att vad man än gör så spelar det ingen roll. Det kommer ändå sluta på samma sätt - Det sättet jag INTE vill.

Ni kan kritisera mig så mycket ni vill, säga att jag är svag eller whatever. Jag är bara människa, jag har aldrig påstått mig vara odödlig eller att jag klarar allt. Alldeles för många människor går omkring och bär på så mycket sorset på insidan, låtsas att allt är bra. Ler och säger att den failade tentan inte "spelar någon roll". har sett det minst 5 gånger idag. Jag vet att det spelar roll, alla andra vet det också. Varför förneka något självklart? Varför är det så SJÄLVKLART att förneka sina egna svagheter? Vi är alla svaga ibland.. Alla är ledsna, eller har dåliga dagar. Det finns INGEN som ibland bara vill gråta.. Och alla vet att det är så. Man vet att man inte är ensam om att vara ledsen ibland. Så jag undrar bara EN sak egentligen..

Varför skäms alla för att visa att man mår dåligt ibland? Det är inget fel på det! Om man aldrig är ledsen förlorar "lycklig" sin innebörd. Tänk vad världen hade varit ett så mycket lyckligare ställe om alla bara kunde visa sina känslor och inte gömma dem hela tiden. Då är det så mycket lättare att hjälpa varandra.. Jag vet att iallafall jag mår väldigt bra om jag pratar med någon som är ledsen och lyckas göra dom på lite bättre humör.

Aja, jag flummar mest skulle jag tro. Men det får man väl göra ibland. Jag har så mycket idéer i mitt huvud. Det är helt sprängfyllt med idéer om allt och inget! Synd att man inte har så mycket utrymme att förverkliga några av dom. Menmen, man får ju alltid börja på en liten nivå och gå uppåt. Just nu hoppas jag att jag blir en del av sexmästeriet, så man kan sparka igång lite roliga projekt! Då får man lite utlopp för alla galna idéer iallafall haha!

Ja, nej. Nu mår jag lite bättre. Det hjälper alltid att skriva, sen började jag fnissa när jag tänkte på sexmästeriet. På tal om det så måste jag också nämna att jag tycker att vår sexmästare är extremt bra lämpad för jobbet! Han är väldigt bestämd, men samtidigt ödmjuk. Han kan både ge och ta kritik på ett bra sätt. Sen lyssnar han ALLTID på vad andra har att säga och är aldrig otrevlig. Alla hyser respekt för honom, men ingen kan riktigt sätta fingret på varför. Det är nog en kombination av det jag skrev tror jag :) Precis de egenskaperna jag tycker att en sexmästare ska ha!
Slicka röv tycker ni kanske nu, men det bryr jag mig inte om. Om folk är bra på något ska de bannemig höra det med! Dessutom vet jag faktiskt bara 3 personer som faktiskt läser min blogg, haha! Men vem vet, det kanske finns lite snokers out there som inte ger sig till känna ;)

Nu ska jag sela lite gitarr! Måste ju öva när vi ska börja spela med bandet! :D Kommer bli sjukt.. fail! :D och roligt! haha!

1/11-09 - Söndag

Idag har jag varit hemskt bakis. Det är inte förrän nu det börjar gå över! Inte kunnat sova för jag har mått illa.. Men vad gör man inte? Det är ju bara Kinky night en gång om året liksom!
Dagen var ganska omtumlande.. Började ganska skit faktiskt, men det ordnade sig sen som tur väl var. Kvällen var skitkul och jag och Jesper vann värsta priset för "bäst lättklädda"! Ska lägga in mina bilder sen, tog rätt många, men har varit zombiemode idag, minst sagt.
La mig i soffan runt 2 och skulle kolla på tv, tog nog inte mer än 10 minuter så hade jag deckat och vaknade 3 timmar senare. Skönt!
Borde nog lägga mig, har lektion kl.8 imorn, ska åka med mamsen vid 7 och måste hinna duscha innan. Glömt min jacka hos Baffy o co med så det kommer bli rövkallt imorn när jag ska till skolan. Får hämta den imorn.

Förresten så är mina båda stortåar helt blåa och så har jag massa superlim på ryggen så det känns som om jag håller på att ömsa skinn, varför? :P

RSS 2.0