29/4-10 - Happy:)

Ojojoj!
Detta kanske kommer bli det första "glada" inlägget på år och dag! Som ni vet skriver jag vanligtvis inte i bloggen när jag är glad, men idag känner jag faktiskt för det!
Varför jag är glad då? Ja, det är ju inte varje dag det händer, hehe. Jag vet faktiskt inte.. Känner mig bara glad idag. Varit i skolan och fräst med en cool CNC-maskin. Sålde biljetter till Grisphesten i länken efter det med William. Har fått min bok i tillverkningsteknik nu med så nu kan jag börja räkna lite på det med. :) Har suttit och pillat med vår Sillamiddá som vi ska ha med vår linjeförening snart. Kommer bli epic :) Kännt mig väldigt produktiv idag med andra ord, och även hunnit med endel roliga saker! :)
Sen tror jag att jag fått mig en släng av pollenallergi, men jag vet inte.. Det är rätt skumma symtom O.o Men jag skyller på det! Det ska jag skylla på ikväll också när jag är onykter och odräglig! :) Ikväll är det fest hos Knott <3 och Calippo! Kommer bli riktigt najs tror jag. Kul att se deras lägenhet med! Och våra VÄSTAR KOMMER WUHUU! :) Eller ja, nu lär de väl inte komma bara för det.. -.- Men de lär vara awesome! :)
Suttit och spelat gitarr en stund nu, ska hinna fixa lite med ohvven innan kvällen och kanske sova en stund. Ska duscha, måla naglarna, och spela lite! Börjar med en dusch :)
Ses ikväll på kåren ;)
(Tanken slog mig att jag kanske bara är glad för att det står en flaska punsch i kylen och väntar på att bli inmundigad? ;) Alkisvarning! ;))

27/4-10 - Flumma runt

Först jag främst vill jag säga att textformateringsverktyget i bloggen är FAIL.. Därför ser inlägget idag FAIL ut. *arg*
Jahaja. Nu är bakfyllan borta och livet börjar gå tillbaks till det normala. Flummen är slut för denna gången. Längtar redan tills nästa år. Lite snabb sammanfattning av vad som var dåligt och bra:

Like:
- Alla mina älskade sexmästerister, ni är BÄST! <3
- Jag gick plus på en studentfest! Helt galet.. Hittade 270 spänn på dansgolvet.
- Att vi slapp jobba på lördagen! Galet skönt att bli "lite" nitad efter föregående faildag.
- Punsch.
- Knotts insatts när hon skulle plocka upp skräppåsar (haha! skrattar fortfarande)
- Babbsan (Ja, jag vet att ni är avundsjuka!)
- Qult's insats i tävlingarna! Mycket bra! :)
Dislike:
- När folk inte kan dra upp toalettlocket innan de ska spy *mys*
- Den satans TBV-backen. Är glad att jag ens överlevde varje gång..
- De roliga mentala sammanbrotten som jag fick på vissa människor innan jag kom fram till att enda lösningen var att bli full och skita i allt.
- Vädret var lite fail de första dagarna, men tur att det ordnade upp sig till sittningen!
- Alla mina blåmärken (är mer blå än normalfärgad tror jag)
- Att inte ha ett liggunderlag! Fail att sova på stenhårt golv i 3 dagar i sträck >.< (2,5 iaf)
Hade en sjukt awesome helg iallafall! :)
Idag har jag varit i skolan och sen massa möten.. Fått endel frågetecken utredda också. Känns väldigt bra.. :)
Är rätt trött nu, men hade tänkt kolla på "Iron man" innan jag lägger mig :) Längtar SOM FAN tills torsdag! Dels för att det är kårkväll då och jag ska dricka så jävla mycket punsch, men också för att våra västar kommer då och vi ska ha epic förfest och fira det! (Känner att detta kommer sluta illa :D) Fan, det är ju bara en tidsfråga innan min punschmage börjar växa fram.. :/ Fail. Får hoppas på punschboobs istället :D
Fan vad jag gillar mitt sexmästeri btw! Är så glad att jag träffat alla dessa underbara människor! Och sammanslagningen med Ronneby som i början verkade så fail, är nu ljusare än ever! Vi är AWESOME! <3
Cheers!

20/4-10 - Trött

Idag är jag trött.. Trots att jag sov nästan 8 timmar inatt innan jag gick ner till skolan. Drömde helskumma drömmar inatt, ganska psykiska.. Kanske därför jag är seg.
Nu är jag hemma på lunchen.. Tänkte sova en stund men det sket sig. Upptäckte när jag kom hem att internet inte fungerade så var ju tvungen att fixa det först, annars hade jag inte fått nån sinnesro att kunna sova ändå.. Så nu är det fixat. Jävla meck alltså. Bra att jag löste det innan jag ska gå igen, annars hade jag nog blivit galen! Tur att man är skillad. Eh..
Igår var en jävla skitdag förövrigt! Utöver det jag whinade om på morgonen så hände massa annat skräp sen. Gick ju ner på BSK-möte. Upptäckte att jag glömt mitt kårleg så fick springa hem och hämta det (med halsont of d00m) och sen springa tillbaks.. Sen fick jag snällt sitta och glo på mitt ex som snackade i 5 timmar, fail. Inte för att jag har nåt otalt med honom (ish), men iallafall.
Sista timmen på mötet börjar jag få en begynnande huvudvärk som bara blir värre och värre.. Men har ändå bestämt mig för att göra en laxgrej i ugnen när jag kommer hem som jag blev sugen på. Skyndar hem för att stressa iväg och handla så jag hinner hem till hockeyn. Är helt säker på att jag har lax i frysen. Handlar.. Åker hem. Börjar göra iordning allting i köket, sätter på ugn, tar fram grejer etc. Upptäcker sen att WTF! Vi har ingen lax! Great... Blir less, eftersom jag stressat så mycket. Tänker att jag skiter i mat och tar ett par mackor istället.. Tror fan att smöret har börjat mögla lite då?? Hur fan nu det ens kan hända vet jag inte.. Men det hade såklart hänt. Jag får damp och börjar gråta för att ALLT går åt helvete.. Sen kommer jag fram till den härliga slutsatsen att "FUCK IT - jag skiter i allt". Sätter mig och kollar på hockey och äter chips till middag. Jag har också hunnit få en fin feber också så ligger och fryser under 2 täcken som en idiot hela kvällen.. :(
Så typiskt att bli sjuk lagom till flummen. Men det är väl min normala luck antar jag.. Dessutom! Igår köpte jag en trisslott med när jag var i affären för jag tänkte att det nog inte kunde bli mycket värre.. Nitlott. "Yay".. Och inte nog med att det var en nitlott.. Det var gånger 10 med! Räcker det inte med att man är en looser som det är? Tydligen inte..
Hände väl 2 saker som var bra igår, varav den ena var att HV ägde hockeyn. Kul när man märker att man skriker i kör med sina grannar på våningen under hehe.. När DIF kvitterade till 1-1 så kände jag bara att "fan, ska detta hända OCKSÅ".. Så blev så jävla glad sen när HV vann tillslut :)
Jag har hört att folk tycker att jag gnäller mycket i min blogg. JA, MEN SKIT I ATT LÄSA DÅ FÖR FAN. Jag har inte bett någon läsa, och jag skriver inte för nån annans skull än mig egen. Är det bättre om jag gnäller på folk istället?-_- Jag har ett visst behov av att skriva ner mina bekymmer och när man mår bra mår man ju bra.. Då finns det ju ingen idé att sitta och wastea time med bloggen liksom. Då är man ju ute och har roligt istället med nåt.. Därför finns det perioder då jag inte skriver så mycket. Oftast då jag har asmycket att göra, eller när jag mår rätt okej helt enkelt.
Nu ska jag iväg till skolan strax igen, sen ska jag på ROST-möte.. Senare ikväll ska jag på "dejt". Då ska jag släppa all skit och lämna den här världen för en stund. Längtar.
Annars så.. Hmm. Jag står väl ut, mer än så är det inte. Gör det jag måste.. Ibland. Sover.. Ibland.. Äter.. Ibland :/ Längtar förtvivlat och hoppas av hela mitt hjärta.

19/4-10 - Fail

Idag är det måndag.. Och alla vet ju vad det betyder. F A I L. Inte för att veckodagarna längre verkar spela någon som helst roll.. Det är fail varje dag.
Jag är väldigt trött på mig själv för tillfället. Jag är ledsen mer eller mindre hela tiden, och jag orkar inte! När jag är deppig så försvinner verkligen ALL energi ur kroppen.. Orkar inte plugga, orkar inte ta tag i saker, kan inte sova.. Orkar inte leva bara. Sen utöver det så vaknade jag idag upp efter en epic dröm till halsont från helvetet och en tom inbox. :/
Idag skulle jag haft lektion, så gick upp i tid och fick avbryta min episka dröm, bara för att få reda på att lektionen var inställd. Ska på BSK-möte senare som garanterat kommer ta minst 5 timmar.
I lördags var det phadderutbildning, och jag skulle prata. Det är väl det enda jag faktiskt är rätt nöjd över på hela veckan. Fick mycket beröm av May och en annan föreläsare som också var där. På eftermiddagen var det lektest inför flummen, vilket jag har en galen träningsvärk efter! (fail) Efter det så stack de flesta till kåren i Kna och kollade på lite komiker som uppträdde. Efteråt så fick jag en av dom att halvt skratta ihjäl sig efter mitt utlägg om facebook-grupper och fansidor. Han sa att han kanske skulle sno det ämnet för han tyckte det var skoj. :)
Fick även ett jävla köpstopp, vilket jag INTE förtjänade alls.. :( Jag vet inte ens varför.. Kan man inte få klättra som man vill ute på rökrutan, köra "titanic-pose" och sjunga (skrika) "I WANNA KNOW WHAT LOOOVE IS, I WANT YOU TO SHOW MEEE", utan att få köpstopp? Fan inte okej. Jag var faktiskt inte så full. Försökte bara rikta tankarna åt ett annat håll. Det funkade inte ens. :/
Åhhhh, varför är allt så fail :( Vill inteee.. Vad ska jag göra.. :( Bara säg vad jag ska göra.. nån :/
Nehe, dags att dra på sig sitt happy-face och gå ner på BSK-möte.

14/4-10 - Invincible

Follow through
Make your dreams come true
Don't give up the fight
You will be alright
'Cause there's no one like you in the universe
Don't be afraid
What your mind conceives
You should make a stand
Stand up for what you believe
And tonight
We can truly say
Together we're invincible
During the struggle
They will pull us down
But please, please
Let's use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible
Do it on your own
It makes no difference to me
What you leave behind
What you choose to be
And whatever they say
Your souls unbreakable
Follow through
Make your dreams come true
Don't give up the fight
You will be alright
'Cause there's no one like you in the universe

Don't be afraid
What your mind conceives
You should make a stand
Stand up for what you believe
And tonight
We can truly say
Together we're invincible

During the struggle
They will pull us down
But please, please
Let's use this chance
To turn things around
And tonight
We can truly say
Together we're invincible



14/2-10 - Fail

Igår grillade vi nere vid kåren. Det dök upp förvånansvärt många, vilket var roligt.
Det var trevligt iallafall.. Jag och Nisse badade också! Det var inte så kallt som jag förväntat mig faktiskt.
Gårdagens iakttagelser har också gjort att jag ser mig själv som en ganska mentalt frisk person, iallafall vid en jämförelse. Och det vill inte säga lite, eftersom jag är rätt fucked up i huvudet. Gräset brukar inte vara grönare på andra sidan, men i detta fallet är det det. Jag är inte ens osäker längre efter vad jag sett. Jag är ingen expert som vet hur allt ska vara.. Men jag vet iallafall hur det INTE ska vara. :S :/ Fan inte okej.. :( Är orolig.. :/
Fick för mig att attackdricka punsch också lite senare på kvällen, eftersom allt jag gör bara blir fail. Allt jag gör eller säger resulterar i nån annans olycka, och det är aldrig ens meningen.. :( Det var gott med punsch iallafall. Kanske inte så gott senare däremot att ligga och panikgråta på golvet med en spann spya bredvid sig. Men jag skyller allt på strohromen som jag också (tydligen) drack. :/
Men det är väl så livet är. Man är helt enkelt aldrig tillräckligt epic. Om man inte är det från början så kommer man kanske aldrig bli det, hur mycket man än försöker? Så det är lika bra att inse att jag helt enkelt är värdelös. Fail. Dålig. Ful. Dum. Tråkig.
Jag är ett totalt failure. Det kanske inte är sant, vad vet jag.. Men det känns så nu iallafall :( Och det känns som om den enda lösningen på alla problem hade varit om jag hade gått och dött eller nåt.. Suck.. :/ Vad ska jag ta mig till? :'(

11/4-10 - I'm a longshot

Jaha.

Vad pysslar jag med då? Sitter och glor mest.. Såg en film nyss. "Knowing" hette den. En domedagsfilm precis enligt min smak. Kolla hela så fattar ni nog varför. Den var riktigt bra.

Dagen har jag spenderat i soffan framför dator/tv.. Haft ont i magen hela dagen och knappt kunnat röra mig.. :/ Ville gå ut och gå innan för det var så fint väder men hade ingen som ville följa med, så det blev inget.. Ja, okej. Hade väl ingen som jag ville gå med som jag kunde fråga överhuvudtaget om sanningen ska fram.. -_-

Igår var aktivdag på kåren. Was nice. Tråkigt bara att jag var helt galet trött.. Var på fest igår kväll med, men var hemma tidigt. Spelade twister, vilket var jättekul :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.. Har bara väldigt tråkigt och inget att göra. ska nog försöka sova alldeles strax.. Nu är det måndag och allt är "back to normal" igen.. Skulle kunna tänka mig att back to normal innebär något trevligt och rogivande för de flesta. Men inte för mig.. Iallafall inte nu :/ Det känns.. Tomt.. :/ Wtb tidsmaskin. Finns många ögonblick man hade kunnat åka till, men jag vet nog precis vart jag hade åkt..

Men man kan inte få allt här i livet har jag hört. Inte ens en tidsmaskin. (:P) Å andra sida vill jag inte ha allt heller. Långt ifrån. Men det är väl så.. Att saker man verkligen vill ha, får man oftast vänta på.. Och det är ju det enda man egentligen har här i livet.. En massa tid. Så det gäller att inte ge upp.. Och det tänker jag inte göra heller. För jag känner att det jag vill ha, är värt all väntan trots allt :)

Jaja.. Ska försöka sova nu iaf.. Imorn är en ny dag. Godnatt..


10/4-10 - Insomnia FTL

Alltså jag blir snart helt galen och hoppar ut från fönstret på 4de våningen eller nåt..

Varför kan jag inte sova?? Har varit rätt svårt senaste veckorna för att jag mått dåligt och bara haft massa jobbigt i huvudet.. Men idag har jag mått bra hela dagen, och inte ens när jag gick och la mig mådde jag dåligt.. Iallafall inte ens jämförbart med hur det varit nu varenda natt ett tag. Dessutom gick jag upp tidigt idag(igår) för att jag skulle kunna somna bra på kvällen sen.. Åhhhh, blir så trött! :(

Ska upp klockan 9, alltså om 3 jävla timmar och dra ner till kåren för att städa hela dagen. Jag såg till och med fram emot det lite, men nu kommer jag ju vara zombiemode och säkert tjura sönder för att jag inte har sovit ordentligt och bara tycka allt är tråkigt.. :(

Åhh, jag vill inte! Hår i munnen, hår som kliar mig i ögonen, hår som kittlar på näsan.. Jag ska fan raka huvudet! Täcket är obekvämt och kudden sticks. Jag är dessutom helt jävla ASTRÖTT! Vafan är felet nu liksom? Jag trodde verkligen jag skulle sova bra inatt med tanke på allt, men såklart så får man inte ens det.. Inte sovit bra på jag vet inte hur länge.. :/

La mig vid 1, och bara legat och vridit på mig sen dess.. Palla, jag har verkligen inte ork eller energi att lägga på morgondagen när det blir såhär.. Och jag måste ändå. Och den lilla energi jag kanske har nu lägger jag på att vara förbannad för att jag inte kan somna. Mitt enda hopp nu är att man blir trött av att vara förbannad.. Typ. (fail) Skitkropp och skithjärna.. Gör fan aldrig som jag säger!

Åhh, allt kan bara ... Dra dit pepparn växer :( Och nu är det snart helt ljust ute med.. GAAAH!! Jag håller säkert på att bli sjuk, då brukar det bli såhär.. Det hade ju varit episkt värre om jag blivit det. För det har jag verkligen tid/lust med. Men går man hem från kåren utan jacka så får man skylla sig själv antar jag. DUM DUM DUM..

JAG VILL SOVA! :'(...

Nej.. Fuck it. På riktigt. Jag går och lagar mat istället. I protest.


9/4-10 - [Epic wall of text]

Halloj alla (5) trogna läsare!

 

Idag har jag mycket funderingar! Så be prepared på att bli [EPIC WALL OF TEXT CRITS READER FOR 17K DAMAGE]-ad.

 

Har suttit och kollat på skärmen i 15 minuter nu och bara stirrat och överanalyserat. Det är jag bra på. Inget jag vill vara bra på dock, för jag HATAR när jag överanalyserar saker.. Jag gör alltid det, och det är så meningslöst för man kommer ju aldrig fram till nåt ändå! Sen när jag är osäker på saker får jag det oftast till att det är nåt dåligt, vilket det inte alltid är såklart. Så onödigt, men that's me :)

 

Igår var en rolig dag! Hade möte hos Molina <3 klockan 4. Jag kom kvart över och var först - skitbra! :D Jag fick ett jättefint halsband av Molina i födelsedagspresent! Blev jätteglad :D Nollningsplaneringen blev inte sågad, det var skönt. Sen sydde vi klaffar! Fyfan vilket jäkla helvete.. Fast vi hade ju iallafall luft denna gången.. eh. Nu sitter de fint på ovven, är sjukt nöjd med mina :) Sen började förfesten.. Eller ja, alla fuskade lite för vi kom fram till att det skulle vara roligare att sy med lite alkohol i kroppen, vilket såklart stämde bra ;)

Tänkte ju inte gå till kåren från början, men blev ju rätt fort övertalad såklart. Så det blev lite tequila och jägermeister.. Fyfan va jäger är vidrigt.. Fattar inte hur man kan tycka det är gott. Fast kan ju ha att göra med "incidenten" hos Emilie A som gör att jag inte tycker om det nåt vidare. Det var iallafall en väldigt rolig och mysig förfest.. Satt på balkongen och snackade flera timmar. Så skönt att vädret börjar ordna upp sig! Färgade även Rickard Gs hår haha, det var en upplevelse. Vi hade ett safeword för säkerhets skull såklart. Efter det så drog alla iväg till kåren och jag kom inte ihåg hur vi hamnade efter alla andra, men jag och Emelie E och William drog till Nisse en stund istället för att gå till kåren direkt. Jäkla massa folk där fast var inte där så länge, var galet varmt där inne. Gick till kåren med Jake och Emil istället och fick för mig att ramla ner för en slänt med Emil utanför Nisses, så låg där och rullade omkring i löven en stund. (fast alla vet ju att det var Emil som knuffade mig) Tappade dock halva ovven där.. :( Hittat lite grejer, men inte allt.. Var ju inget värdefullt kanske, men blev av med en speciell garderobsbricka som jag gärna hade haft kvar :/

Kåren var också nice, pratade med massa folk som jag inte träffat på länge och var på gott humör hela kvällen. Synd att inte dansgolvet var öppet bara, var så sugen på att hoppa runt lite! Gick hem lite efter 1 utan jacka och väska. Smart. Irreterar mig på grejerna jag tappade.. Jag märkte ju att jag tappade massa saker och jag VET att jag tog upp lite saker (som nu är borta) så kanske att jag la det i väskan.. Hm. Ja, lär väl märka när jag orkar hämta väskan :)

 

Idag har jag funderat över fenomenet glassbilen. Det finns helt seriöst en BIL som kör runt GLASS till folk.. Är det verkligen så stor efterfrågan på glass? Helt galet egentligen! Eller inte så galet kanske, men helt klart fascinerande. Varför finns det ingen bil med godis och snacks? Snacksbilen. Det hade ju jag gillat. Gräsbilen kanske? (mindre legalt kanske, but still..) Juicebilen. Panpizzabilen. Möjligheterna är många! Man kanske skulle ta och starta eget.. :) Billysbilen hade ju varit min grej. Köra runt på galgamarken på torsdagskvällarna.. Hade lätt gått plus på det. Sen kåren efter det för att supa upp intäkterna. Jag får så awesome idéer. Så kan jag ha en cool billyskeps på mig också! AWESOME!

 

Jag vet inte, men idag känns som en bra dag. Känt det hela dagen och fattar verkligen inte varför. Men dagen är ju å andra sidan inte slut än, så lär ju komma nåt skit sen så den failar. Det hade ju varit typiskt, nu när jag för en gångs skull faktiskt mår okej. Fast det kan ju ha att göra med att jag har gjort saker hela dagen och inte haft tid att känna efter. Och nej, jag är inte pessimist! Jag är realist! :D Jag kan inte hjälpa att världen suger. Typ.

 

Jag har förövrigt ett nystartat projekt som jag måste berätta om! Eller jag har inte startat det ännu, men planen är att göra det snart iallafall. (hehe) De som känner mig väl vet ju säkert hur ovig jag är. Jag skyller på att jag spelat fotboll 17 år av mitt liv och aldrig strechat en enda gång. Jag kan inte sitta med rak rygg på marken med utsträckta ben och når bara till knäna när jag böjer mig framåt och ska ta tag i fötterna. Fail. Jag har också haft problem med ryggen då jag tränade fäktning på elitnivå vilket sedan visade sig bero på ovighet och att musklerna i benen hade börjat dra i ryggmuskulaturen. Mysigt värre. Och dessutom är det sjukt osexigt med oviga tjejer, och sexig vill man ju vara .. eh. Ja.. Så planen är att jag ska bli vig! Och eftersom jag nu börjat motionera och går promenader/joggar nästan varje kväll så ska jag alltså börja strecha efteråt och förhoppningsvis bli vigare. Kanske någongång i framtiden att jag kommer kunna nå mina tår? :P Dessutom är ju planen i sommar att jag ska lära mig flick flack (som fortsatt karriär som gymnast.. ish), och jag tror jag kommer behöva vara lite vigare då.

 

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Vill hitta på nåt.. Hm. Och preciiiis när jag skrev det så kom ett ypperligt erbjudande! Trevligt värre.. :) Denna dagen är nästan FÖR bra.. Betyder det att något väldigt FAIL kommer förstöra den sen? Eller vad pratar jag om.. Finns ju inget som heter balans i mitt liv. Allt är bara skit, så det är väl lika bra att det återgår till det så fort som möjligt, så man inte hinner vänja sig vid att må okej. Och ja, det var ett ganska ironiskt uttalande, men ändå inte. Känner mig väldigt skämtig idag, och jag tycker speciellt om att skämta och överdriva mitt eget elände, för er som inte märkt det. :P Jag tycker om att vara ironisk också! Ironi kan ju vara det bästa påfundet ever. Men vad ska man göra? Om man inte kan göra nåt åt alla problem, så kan man lika gärna skämta om dom! :) Jag kommer nog skämta på mig egen dödsbädd om jag känner mig själv rätt.. :D

 

Ja, jävlar va mycket text det blev. Nu får jag sluta. Jag hade någon annan världslig fundering som jag glömde bort, men det kanske var lika bra. Sitter och sjunger på denhär låten atm: Maria Mena – You're The Only One :) Mysig! Men nu ska jag spela gitarr. Jag och Jesper ska starta ett band. Nån som är på? :)

 

Åh, nej! Nu kom jag på min andra "världsliga" "fundering"! Men kan vara kortfattad. (eller....?)

Kolla denna sidan: http://musungar.blogspot.com/ I WANTZ.

 

Nehe, nu får jag fan lägga ner. Kommer ju tappa läsare på sånnahär sjukt meningslösa inlägg. ;) Hoppas alla kommer få en trevlig kväll! :)


7/4-10 - Dagen

Hej BloggN.

Dagen har varit okej I guess.. Har haft massa att göra hela dagen så mått relativt bra :)

Har äntligen köpt min klocka som jag fick i födelsedagspresent! (Inte kunnat bestämma mig för vilken färg förrän nu)

Har även planerat nollning i ett antal timmar.. Typ 7. Fast hade kanske tagit 2 timmar eller nåt om jag inte kollat på tv samtidigt, hehe. Suttit och skrivit in alla mina kladdanteckningar i ett fint word-dokument, och bläddrat i nollepärmen. Det blev fan rätt mycket text ändå tillslut.. Såg inte så mycket ut på mitt kladdpapper. Så nu är grovplaneringen färdig iallafall. Nu ska jag bara få massa feedback och så från de andra så man kan börja spika grejer.. Hoppas de andra tycker det ser okej ut iallafall, så man inte blir helt sågad. Kommer bli sjukt roligt, om allt går ungefär enligt planerna.

Jag har fått en ny "hobby" idag med! Har suttit och kollat ut genom fönstret med en av försvarets kikare! Den är rätt bra.. Man ser ända in till centrum :) Satt nån timme och bara kollade på folk som gick på gatan längs med vattnet typ 3 km bort :) Vilken stalker jag är! Men så går det när man inte har nåt bättre att göra om dagarna antar jag.. :P :/

Sitter och kollar tv nu.. Fast ska nog försöka sova.. Är ganska trött, så borde nog kunna somna rätt fort innan tankarna börjar banka i huvet så man blir pigg igen. Imorn är jag ledig från skolan, men ska på möte på eftermiddagen och på kvällen vet jag inte. Pallar inte gå till kåren.. Vill ju egentligen.. :/ :( Men nä, usch.. Vill inte. :/ Lär faila.. Gaah.. Så sitter nog hemma istället.

Fyfan vilket skit det går på tv vid denhär tiden på dygnet.. Helt sjukt. Nehe, nu ska jag lägga mig och bli sussad till sömns av det underbara fågelkvittret som börjat ljuda utanför fönstret.

Jag läste någonstans förresten att "The most beautiful thing about life, is life itself".. Vet inte vad jag tycker om det. Jag tror inte jag förstår det riktigt. Det vackraste i mitt liv för tillfället är iallafall inte själva livet. Eller ja.. Indirekt kanske.. Det är ju de vackra sakerna man vill leva för, och det är de sakerna som definierar just.. livet. Så det kanske är så.. Hm, tål att funderas på.

Godnatt.


6/4-10 - Projekt sova

Projekt sova failar som vanligt.. :/

Mådde sämst innan ikväll så gick ut och gick i 2 timmar.. Kollade på en film först, och kände hur ångesten kröp i hela kroppen på mig.. Trodde jag skulle kunna hålla det inne om jag bara "höll ut", eller att det skulle gå över.. Men såfort filmen var slut och jag inte längre hade nåt annat att koncentrera mig på så kom det.. Borde väl veta vid det här laget att det inte går att svälja ångest.

Usch, jag bara hatar det.. Jag blir helt svettig och varm. (Jag som alltid brukar klaga på att jag fryser.. Fast är ju inte direkt den "mysiga" värmen man känner kanske..) Hjärtat bara bankar så man tror det ska hoppa ut.. (inte heller den mysiga sorten.. mer panikkänsla) Får mer eller mindre hyperventilera som en idiot, och svälja hela tiden, ungefär som när man känner att man måste spy.. Allt för att jag egentligen bara vill skrika rakt ut och gråta :/ Känner mig sjukt instängd också, får nästan lite klastrofobi, kan knappt ha filt eller nåt på mig för då känns det som jag sitter fast eller nåt :/ Och så tankar, tankar, tankar.. Som far runt, runt, runt.. Som om inte de fysiska delarna var nog.

Men nu känns det lite bättre. Att ventilera tankarna, frisk luft och lite tårar hjälper alltid.. En stund. Eller egentligen känner jag mig bara likgiltig, vet inte om jag föredrar det egentligen.. :/ Jag har funderat på en sak. Om det skulle vara möjligt att ta bort alla känslor, skulle man göra det då? Och då menar jag antingen eller.. Så det är inte bara de dåliga som försvinner, utan alla de bra också.. Just nu känner jag att det skulle vara nice, eftersom det mesta känns rätt dåligt. :/ Men så finns ju också hoppet där inne i själen på mig som hoppas att allt ska bli bra snart och jag kommer få vara glad och lycklig istället för att känna såhär. Sen finns det ju andra känslor med som jag egentligen inte heller vill vara utan.. Som jag inte ens hade valt bort om jag kunnat. Och det är väl de känslorna man lever för antar jag. Eller jag vet inte.. Jag vet ingenting..

 

Nehe, nörda lite kanske.. Sova kan jag nog glömma :/ Mmm, nu kom denna låten på. Precis vad jag behövde (inte). Mycket fin i vilket fall.

 

Vi hörs. Nångång. Echo echo, in my head.

 

 

Was it love, or just something that reminded me of
Something that felt a lot like, but wasn't, love
Just friends, friends then, until the end
You know I still pretend, just friends.

Take a step and come out of the shade
I can tell you're no longer afraid
I'm helpless without your warming smile
Take a step and come out in the sun
I can tell it's already begun
I'm helpless without your warming smile

Was it love, I think it was but I'm far from sure
I'd never felt that way before, was it love?
Just friends, am I a fool to be asking for,
a fool to wish that we could be more than friends

Take a step and come out of the shade
I can tell you're no longer afraid
I'm helpless without your warming smile
Take a step and come out here in the sun
I can tell it's already begun
I'm helpless without you,
Helpless without you,
Helpless without your warming smile
Your warming smile

 


6/4-10 - Perfection


Some say perfection is unattainable
For most things that's explainable,
But in your arms and with your heart's affection
I have found a brief moment of perfection.



5/4-10 - Skum dröm

Inatt hade jag en väldigt konstig dröm. Eller den var inte så konstig egentligen.. Väldigt sammanhängande och "verklig". Jag får ibland också en speciell känsla när jag vaknar på morgonen av vissa drömmar.. Alltid när jag drömt väldigt starka drömmar. Som idag.

 

Jag drömde att jag sprang i en vit klänning över en äng med en väldigt kär tjejvän. Jag var väldigt lycklig och vi sprang hand i hand. Efter oss sprang också massa andra människor och allt var ungefär som i en film.. Det gick liksom lite i slow motion. Solen sken, det var sommar och allas ansikten var glada över något som skulle hända. Vi kom fram till en stor villa.. Mina föräldrar var där och mina syskon och alla var så glada för min skull..

Jag förstod tillslut varför.. Jag skulle gifta mig. Den vita klänningen var en brudklänning och den såg exakt ut som jag tror att jag skulle vilja att den skulle se ut om jag nångång ska gifta mig på riktigt. (Jag är ingen person som har funderat ut sitt bröllop in i mintra detalj ända sen jag var liten, så jag vet inte så noga.. men den var fin iaf) Jag hade egentligen ingen aning om i drömmen vem det var som jag skulle gifta mig med, men jag tog lite för givet vem det var. Jag ställde mig uppe på trappan på det stora huset som var täckt av blommor i gult och grönt, med vita sidenband. Det var en präst där som log mot mig.. Alla satt nedanför på stolar uppställda i prydliga rader. Jag var jätteglad för äntligen skulle jag få den jag ville ha på riktigt. (Ja, i drömmen alltså.. i verkligheten tycker jag man kan ha nån på "riktigt" utan att behöva vara gifta :P) Sen såg jag honom komma gå i gången mellan alla vita stolar där människorna satt.. Solen lyste precis bakom hans huvud så jag kunde inte se hans ansikte så bra.. Men jag visste i mitt hjärta vem det var! Han kom upp och ställde sig bredvid mig.. Och jag såg hur han såg ut.. Men?! Vem är det? Det är ju inte han! Jag fick helt plötsligt sjukt med ångest.. Jag kollade mot min mamma som log och nickade lite lätt. Men detta var ju inte honom som jag älskade? Vad gjorde jag här? Jag tittade runt omkring mig, en aning panikartat. Helt plötsligt kom en ganska gammal man nerstaplandes för trappan.. Han var jättefull och spydde bara nån meter ifrån oss. Det blev en väldig uppståendelse då 3 andra killar skulle bära ner gubben från trappan och jag hörde hur någon sa "Ja, de har inte snålat på spriten iallafall"..

Helt plötsligt började det knalla från himeln och tusentals fyrverkerier i olika färger lyste upp kvällshimeln. Människorna började tappa fokusen lite på vad det egentligen var som hände.. Det började blåsa och så småningom började det även hagla.. Jag tittade omkring mig i det halvdunkla mörkret. Och då såg jag honom, han som jag från började trodde skulle möta mig vid altaret. Han satt på en stol tillsammans med 4 andra lite högre upp på trappan. De såg lite ut som "hedersplatser" eller nåt. Jag kollade på honom med desperation i blicken, men han kollade bara ner i marken när han såg det. Han rullade tummarna och såg en aning nervös och ångerfull ut. Varför sa han inget? Det var ju inte såhär det skulle bli! Det blåste upp till storm och alla gäster började väl förstå att det inte skulle bli något bröllop.. Allt som kunde gå fel hade gjort det hittils..

Tillslut kände jag mig rätt säker på att jag skulle "slippa" gifta mig med den där hemska människan.. Hedersgästerna hade med avlägsnat sig från platsen.. Det blåste nåt frutansvärt nu och haglen gjorde ont i mitt ansikte.. Klänningen hade rispats sönder och mitt smink rann och jag kände mig förskräckligt ful.. Jag grät litegrann för jag förstod inte hur det hade blivit såhär.. Jag gick uppför trappan, som helt plötsligt verkade oändligt lång. Jag kom upp till en uteplats som låg belägen nästan ovanpå huset. Och där satt han på en stol.. han med stort h.. Han satt lutad framåt med armbågarna på knäna, och ansiktet i sina händer.. Jag frågade vad som hade hänt, hur det någonsin gick såhär långt.. Jag kommer ihåg precis vad han svarade i detalj, men det tänker jag inte skriva här. Han avslutade iallafall med att "Jag är ledsen, jag vågade inte säga något.. Jag borde tänka mer på vad det är jag själv vill ha istället för att alltid tänka på andra i förstahand.. Och jag vill ha dig.. Du är jättevacker". Sen vaknade jag.. (Fail, varför ska man alltid vakna när det börjar bli intressant...)

 

En riktigt konstig dröm. Speciellt med tanke på att alla inblandade finns på riktigt och det var massa människor med i drömmen som jag känner.. Jag vet till och med vem den fulla gubben var, hehe. Den var även väldigt sammanhängande vilket mina drömmar inte brukar vara alls.. Jag har aldrig drömt att jag gift mig förut så var ju såklart rätt nyfiken på vad det betydde. Det är tydligen ett bra tecken att drömma det, överlag så har det något att göra med en "lycklig kärlekshistoria".. Sen är ju frågan om man verkligen kan sätta lycklig och kärlekshistoria i samma mening.. Jag vet inte :P Tyckte bara drömmen var intressant, och ville komma ihåg den :)

 

Vad har hänt de senaste dagarna då? Inte så mycket om jag ska vara helt ärlig.. Var ute en sväng i fredags, men alla bangade så jag var ensam till sist. Häromdagen såg jag också ankor och en gris! Det var väldigt trevligt.. Speciellt grisen ;) Annars vet jag inte.. Upp och ner som vanligt. Ena sekunden är det bra, andra sekunden mindre bra.. Är bara lite rädd/nervös antar jag.. För det som fortfarande ligger i framtidens händer.. Och för de saker som ännu inte ens framtiden vet något om. De saker som inte har något svar ännu. Men jag antar att time will tell :)


31/3-10 - VattenVatten

Finns det något härligare än att gå en lång nattpromenad i regnet tidigt i April. Fåglarnas kvitter som lockar på morgonsolens första strålar hörs avlägset bortom regnets för tillfället öföränderliga sorlande på kolsvart asfalt. Varje vattendroppe som sakta letar sin väg ner för mitt ansikte känns som en iskall men behaglig smekning och jag ryser ända in på skinnet under min tjocka, gröna vinterjacka. Det är något magiskt i luften inatt. Det känns som om varje vattendroppe sakta men säkert hjälper till att tvätta bort alla mina tvivel och rädslor som svärtar ner min insida. Jag blundar och blottar mitt ansikte mot himlen i hopp om att fånga fler magiska vattendroppar. Jag andas sakta in. Den kalla luften fyller mina lungor och när jag andas ut igen är jag för ett ögonblick fri. Fri från alla band som binder mig, fri från alla måsten som ständigt gnager i själen och fri från alla de stenar som alltid outtröttligt tycks tynga ner mitt hjärta. För en sekund finns där bara du kvar.

En tung vattendroppe letar sig envist ner för min kind och når mitt leendes krökta veck. Det smakar salt och förtrollningen bryts genast. Nu hörs inga kvitter längre, och solen tycks kännas längre bort än tidigare. Jag börjar gå hemåt, samtidigt som jag förtvivlat försöker måla upp bilden av dig i mitt huvud på samma sätt igen utan allt som ständigt distraherar, men förgäves. Allt jag ser på himlen är mörker och allt jag hör är regn, regn, regn.. Jag ryser igen, men denna gången på ett ytterst obehagligt sätt. Jag fryser - både på utsidan och insidan..

Vårens magi är liksom din - överväldigande och oberäknerlig, men åh, så underbar.

 

 

Men sen å andra sidan kanske det bara är jag som är knäpp som ser tjusning i sånt här.. Vad vet jag. Det kanske bara är jag som älskar att skriva och som tycker om att fnissa lite i smyg åt alla som jag vet kommer överanalysera det här? Det kanske helt enkelt bara var en helt vanlig regnig natt och en helt vanlig promenad. Det är möjligt.. Men kom aldrig någonsin och säg till mig att det inte finns magi, för det vet jag att det gör. Jag har känt det.

:)


RSS 2.0