29/10-09 - Tenta igen

Y0 BloggN!
Idag har jag skrivit CAD-tenta.. Det gick sådär. Jag hoppas han rättar snällt, orkar inte faila den kursen! jag kan ju programmet hur bra som helst.. tycker det är skit att vi ska examineras med ett skriftligt prov -_- Vi borde fått en detalj på bild, och sen "gör den här, ni har 5 timmar på er". Menmen, man kan ju inte alltid få som man vill ^_^ Jag var ganska nöjd med mina ritningar iallafall på tentan. Jag är så jäkla noggrann när det gäller sånt, och det är nog bra.

Efter skolan träffade jag Henke. Vi satte oss lite på Wayne's och gjorde lite matteprojekt. Och jag drack caffelatte med vaniljsmak. Mums! Sen gick vi och solade litegranna, innan Henke övergav mig för att han skulle hem och programmera. Gick på stan en sväng själv.. Det var rätt mysigt. Var värsta jippot inne i stan så alla affärer hade tydligen öppet till 9 idag. Bra timing på den! Föll dock för frestelsen att köpa en ny ljuslykta på Indiska... Jag fattar inte! Jag har säkert 30 ljuslyktor allaredan, men kan aldrig lyckas få för många! Ljuslyktor är ju ett säkert kort om man vill ge bort nåt till mig som jag garanterat blir glad över iallafall! :D

Nu ska jag spela lite gitarr. Ska tanka nån film med. Det är SÅ skönt att tentorna är över. Nån som vet hur man får reda på resultatet förresten? Kommer det läggas upp nånstans?

Imorn ska jag leka med snällJesper och fixa våra KinkyNight-kostymer. Kommer bli asnajs tror jag! Väldigt kallt dock.. ;)

27/10-09 - Tålamod

Tålamod är en dygd. Tålamod har aldrig varit min starka sida. Jag har bra långsiktigt tålamod, men på kort sikt är det sämst.

Har spelat lite gitarr ikväll. Innan var jag på stan med lite folk och snurrade runt. Det var trevligt. Förstår dock inte varför, men jag känner mig så hemskt ensam till och från. Jag vet att jag inte är det.. Men nåt saknas. Men jag orkar inte riktigt bry mig heller. Vad jag än gör så verkar det inte spela någon roll. Tålamod är en dygd som sagt.. Det man sår nu, får man skörda sen.
Jag funderar på att sova. Har absolut ingenting att göra, ingen som svarar på msn eller facebook. Man kan ju hoppas att de inte ser, så det inte är så att de bara inte bryr sig om att svara. Kanske skulle äga lite noobs i Q3 eller spela lite WC3, men jag är nog för trött för det. Skulle bara bli förbannad.

Skulle vilja ta en promenad, men jag tycker inte om att gå ensam. Finns det ingen som vill gå promenader med mig? Vi behöver inte prata om nåt speciellt, vi behöver faktiskt inte ens prata alls. Det är skönt att bara vara i någons sällskap utan att känna att man måste säga eller göra nåt. Jag älskar hösten, alla färger, den friska luften och regnet. Det finns inget mysigare.. Skulle vilja ha en dag varje vecka då jag kan ta en lång promenad med någon. Skulle nog sett fram emot den dagen ganska mycket tror jag :) Frisk luft hjälper mot alla depressioner, det har jag alltid sagt. Inte för att jag är deprimerad.. Men med hösten kommer det ändå lite smygandes på mig. Jag mår bra men samtidigt lite småemo ibland. Men så är det nog med alla på hösten. Kanske.

Eller sitta inne på kvällen och kika ut i kylan och lyssna på regnet, med lite tända ljus och täcke. Kolla på en film, eller bara prata. Faktum är att jag sitter här helt ensam med både tända ljus och täcke.. Och om jag ska vara ärlig är det inte värst mysigt. Det är väl sällskapet som saknas kanske.. Som sagt, spelar inte så stor roll vem. Vet ju vem/vilka jag hade föredragit helt klart, men det är ju lite av en mindre omöjligthet antar jag.
Menmen. Jag vet inte.

Tålamod.

26/10-09 - Tenta

Nehe, man kanske skulle ta tag i bloggen igen.
Inte haft mycket tid eller inspiration att skriva nåt den senaste månaden. Har haft så mycket annat skojigt att göra!
Imorn har jag tenta i linjär algebra. Jag är inte ett dugg nervös. Är det normalt? Undrar verkligen det.

Och förövrigt så är "looser" felstavat med mening. Det är lite ironi över det hela!

Jag har en skum julkänsla idag.. Weird?

RSS 2.0