15/9-09 - Ännu en vecka

Då har ännu en vecka gått..
Jag hinner knappt skriva för jag har så mycket roligt att göra! (Visst, lite småtråkiga saker med, men mest roligt!) De är skönt för innan har det nästan varit tvärtom.
I torsdags var det kårkväll där jag blev lite för mycket full.. Men bara LITE för mycket! Tilltäckligt för att inte må så bra efter att ha åkt 2 mil i bil iallafall. *skäms* Det var en riktigt rolig kväll - både förfest och kåren, och jag hoppas det blir lika roligt nu på torsdag!
Jag har suttit och ritat på vår ASP-"logga" idag och lite igår. Den blir rätt bra.. Försöker få tag i nån i 6kronor men de verkar ju vara väldigt upptagna! Eller så dissar dom mig.. kan ju vara det med haha! Men behöver veta lite saker innan jag kan göra den färdig. Hoppas de andra tycker den är okej iallafall.
Jag har även hunnit med denna vecka att skicka in min första CAD-uppgift. Inte fått nåt betyg ännu, men jag tror det ska gå bra. Ligger okej till med matten med, iallafall om man jämför med alla andra haha! Annars vet jag inte.. Då är det nog rätt kass ;)
Mormor och min morbror va här ett par dagar med.. Jag undrar hur fan mamma orkade växa upp med mormor.. Jag pallar knappt 2 dagar!
I lördags var jag hos Klint (aka Klunt) och vi lagade mat och sedan även lite muffins! Lövbiff, klyftpotatis och bea, mumsigt.
Idag ska jag grilla med ROST-arna. Vädret är ju ganska fint så det kommer nog bli bra tror jag :) Måste hinna köpa lite grill och sånt sen bara.. Det börjar bli lite stressigt nu känner jag :P
Det var en liten uppdatering om vad som händer just nu!
Tjo!

8/9-09 - Sammanfattning

Goddag!
jag känner lite spontant att min blogg är lite kasst uppdaterad. Men vad gör väl det? Jag har haft så mycket annat att göra att jag inte haft tid att skriva helt enkelt. Mitt senaste "emoinlägg" kanske jag skulle förklara. Det var nämligen så att jag suttit med CAD i 10 timmar (Det är ett program där man gör 2D/3D-modeller av olika saker) och det ville mig inte vägen alls.. Dessutom hade jag fastnat på en uppgift i matten också. Självkritisk som man är så struntade jag då i att jag hade klarat precis alla andra matteuppgifter. Jag hatar att inte kunna saker. Att inte förstå saker - Det är det absolut värsta jag vet! Så då är det lätt att bli emo. Fast med mig går det över ganska fort, behöver oftast sova lite bara. Men jag tänker ha kvar mitt emoinlägg som en påminnelse. Sen tyckte jag den anonyma kommentaren var ganska klockren också, den fick mig faktiskt att skratta. En looser klarar sig sällan, nej det är jävligt sant. Men jag är undantaget som bekräftar regeln i detta fall.
Idag kommer nog min matteövningsbok som jag har väntat på hela veckan. Jäkla adlibris. Så lite matte får det nog bli.. Och igår visade Henke i min klass mig lite CAD. Eller vi gick igenom inlämningsuppgiften hur man gjorde steg för steg. Fan va enkelt asså.. Men så är det ju med allt. Det är enkelt när man kan :D Nu ska vi bara se om jag kan lyckas göra den en gång till på min dator, men det tror jag nog jag ska lyckas med. Det som tog mig 10 timmar att göra häromdagen tog 10 minuter när han hjälpte mig haha!
För er som missat (hur man nu kan göra det efter allt tjafs om skolan hehe) så går jag numera på BTH. Shit, borde uppdaterat bloggen tidigare. Har för mkt att berätta! Jag läser iallafall civilingenjör - maskinteknik. Var på hela nolleveckan, vilket var askul! Min klass ägde allt och alla, vilket såklart var väntat ;)
Vad har mer hänt.. Tja, mycket runt om skolan som jag inte orkar ta upp. Klassen är bra. Fått många nya kompisar. Sen gillar jag feelingen att vi ROSTare (maskinteknikare) är ett litet gäng :)
Har hunnit med att vara cpförkyld och jag har börjat läsa skönlitteratur igen! När jag var liten gjorde jag inte annat än att läsa. Slukade en bok om dagen om inte mer. Men sen en dag bara gick det över, varför vet jag inte. Men nu har jag fastnat i dehär jäkla twilight-böckerna. Ja, de kanske är fjortis vad vet jag, men jag tycker de är väldigt bra iallafall! Är nu på 3dje boken av 4 och det är SÅÅ spännande! Rekommenderar de verkligen!
Sixten (min katt som vi catnapade från gatan) verkar trivas jättebra! Han är ute nu när han vill nästan och han har blivit lite tjockare. Pälsen har med blivit super mjuk och mysig :)
Ne, usch.. Orkar inte skriva mer nu. Ska kolla om posten kommit, sen ska jag nog läsa ett kapitel eller plugga lite.
Later n00bs.

5/9-09 - Värdelös


Jag klarar det bara inte..

RSS 2.0