6/8-09 - Mys!

Hej BloggN.
Jag och Per har räddat en hemlös katt. Stackarn.. Jättemager och dan.. Fast världens kelgris. Man får knappt vara ifred för han. Han bor hemma hos mig nu! Han ska alltid vara där det finns folk annars jamar han.. Första natten låg han i min säng och spann som en tvättmaskin hela natten, och så har det fortsatt. Han har legat i min säng nu varje natt. Mysigt ^_^ Han har gått på lådan med, så det är jättebra. Var lite nervös för det, eftersom han har varit hemlös några år.. Så han kanske hade "glömt" hur man gör.. Eller så kanske han inte var rumsren när han hade ett hem heller. Men det verkar han ju klara bra! Han äter inte så värst mycket dock :( Kanske magsäcken är så liten att han inte orkar.
Han är världens kelgris!! kelar med alla i familjen ^_^

Här ligger han och nanar i min säng :)


Här är han i Heddas säng, totaldeckad :D Han har suttit så som många katter
gör sådär som en Sfinx, och sen har nog huvudet bara dalat ner hehe :)



Aww <3 ^_^

Men nu ska jag packa färdigt för idag ska jag lämna landet! Blir skönt :) Har tömt kameran på bilder, packat kläder etc.. Bah, har inte tid att sitta här! Later peeps! :)

5/8-09 - Nej

Jag kom INTE in.
Ett år till av misär, välkommen.
Varför trodde jag ens att jag hade en liten chans? Siffrorna har inte ens ändrats sen första urvalet, och det är fortfarande 20 personer för många antagna än vad de har plats för.. Alltså har de inte ens börjat ta in reserver, eftersom de tar in alldeles för många från första början istället..
Aja. Vad ska man göra nu? Hoppa ut från fönstret kanske?
Bara för att jag vill något för en gångs skull.. Självklart. Min tur.
Jag lyckas aldrig med någonting..

RSS 2.0