28/2-09 - 11 Månader :)

Idag har jag och Per varit tillsammans i 11 månader! Och här sitter jag helt ensam och kollar på melodifestivalen.. Känns helt sjukt skumt att vara här helt ensam. Menmen, snart kommer älsklingen hem tror jag.
Det var överlag bra låtar i melodofestivalen idag tycker jag, inte som förra veckan, där det bara var en bra låt.
Ska kolla vidare på det nu, sen ska jag fila till det sista på mitt skolarbete så jag kan skicka in det. Imorn är det teoretiskt prov.. -_- Usch!

27/2-09 - Galet

Håller på att vända på dygnet, IGEN. -suck-
Nu har jag gjort klart en del av mitt praktiska prov i kursen jag läser för tillfället - ett väldigt smörigt säljbrev där jag säljer affischer. Spännande värre. Har även hunnit med att spela lite WOW idag! Det är så himla mycket roligare när man inte gör det lika ofta, men jag antar att det är så med det mesta. Förutom att diska då, det är aldrig roligt.
Känner det är dags för sängen nu, får väl väcka Per innan jag somnar, han ska ju upp snart.. -_-
Godnatt och Godmorgon

26/2-09 - Skola..

Varför är jag alltid ute i sista sekunden med allt skolarbete? Ja, inte bara skolarbete utan det mesta som innefattar en deadline faktiskt. Nu är jag dock snart klar med alla mina inlämningsuppgifter, men det har krävts blod svett och tårar. Och dessutom har det tärt på psyket, mest Pers tror jag hehe. Det värsta är att min självdisciplin blivit bättre med åren, och ändå är den mer eller mindre obefintlig. -suck-
Fast när jag väl kommer igång med det så går det rätt fort och bra. Det gäller bara att komma igång! Finns ju så mycket annat att göra.. Fått massa roliga pysselsaker från Panduro idag, dessutom vill jag spela wow, vilket jag knappt hunnit med senaste veckan alls och mysa med Per vilket det också har varit lite brist på. Vi skulle ha kollat på sagan om ringen och tjocka oss i snart en vecka men det har inte blivit av än. :( Men nu har vi bestämt att på fredag ska det ske!
Nu ska jag fortsätta på min powerpointpresentation, usch. (Som dessutom är skitful! Men måste göra som den ser ut i boken -snark- HATAR att göra fula saker, som jag skulle kunna göra mycket snyggare om jag fick bestämma!)
Laters.

25/2-09 - Semlisar!

Jaha, då har man en blogg då. Vad skriver man i en sån? :)
Jag är glad just nu för jag har hämtat ut mitt panduropaket på ICA, har handlat massa på rean, så nu jäklar ska de pysslas! Fast först måste jag göra mitt skolarbete. -_- Satt igår och gnällde över det, och lipade. Fast sen när jag lipat lite så gick det bättre :) fast jag har massa kvar, plus att jag ska hinna göra det praktiska provet innan helgen. Och det är ju ett MVG som gäller såklart, så bra måste det göras!
Jag har köpt en semlor till mej och Per. Låg ett liiitet, liiitet semlepaket kvar på ica och såg ynkligt ut, tur det! För igår fick vi inga :( Har dessutom köpt Ben och Jerry, TILL PER faktiskt, tro det eller ej!
Nu ska jag plugga lite, och snart kommer nog Per hem, så då blir det väl att ställa sig att laga mat. Marcs mammas gryta blir det idag.. mums!
Sen ska jag ringa mammsen!

mums :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0