25/2-10 - Lustigt..

Jag är rätt full nu. Men vill ändå skriva ett par rader..

Det jag tänkte skriva är..

Att endel saker kan inte förklaras på annat sätt än öde.

Endel saker är konsekvenser av dina egna medvetna val.

Men så finns det också saker som är helt bortom din egen kontroll. Det spelar ingen roll vad du tänker eller gör, eller vad du intalar dig själv.. Det bara blir så... Det bara KÄNNS. Det bara ÄR så.

Det är väldigt skrämmande.. Men på samma gång otroligt underbart.

Ibland är livet så jävla underbart.. Jag vet att jag säger det för att jag är full. Jag vet att det inte kommer kännas lika självklart och lätt imorgon.. För egentligen är det så jävla svårt! Men just nu jag är så tacksam över att jag ändå känner något fortfarande.. Tacksam för att jag inte är en sten trots allt..

Men nu ska jag leva i ögonblicket, drömma och hoppas. Imorgon är imorgon. Det tar jag då :)

Jag är så glad för att det finns endel människor som är så hemskt bra :)

Godnatt.


22/2-10 - Epic

Jaha. Fått höra att jag är sämst på att blogga av en person som är ännu sämre på att blogga. (?)

Haft rätt mycket att skriva om men inte orkat, eller haft tid, eller lust. Förrförra helgen var det Hjärtslaget i Halmstad. En studentfest som jag uppskattade väldigt mycket faktiskt. Vi hade nära till vår sovsalen där diverse aktiviteter hölls igång för det mesta, bland annat byggde vi en pyramid av människor med 4 våningar. (Jag var näst högst upp)

Var även på punschbingo, vilket var väldigt skojigt! Har inte gillat punsch så himla mycket men det var faktiskt helt okej! Har druckit det vid senare tillfälle också och det var faktiskt rätt gott då med :) Var på sittning också då jag och B råkade få dubbelt så mycket dricka.. Det slutade ju som väntat (hehe), d.v.s. med att jag hade ölkrig med R och försökte våldföra mig på N. Hann också med att tappa min kamera en gång men den hittades igen, tur var väl det. Jag hade också sjukaste vattenkriget nere på toaletterna med S. Allt var väldigt.. blött.. och väldigt roligt :D Hann också med lite mentala sammanbrott tillsammans med NW. Helgen fylldes också av mycket dricka, sånger och skratt.

Jag hittade också min nya soulmate a.k.a. Jerry. Jerry tycker om att ge folk kakor/maränger/chips/etc.. Tyvärr tycker han inte om cider så mycket, vilket vi märkte när han spydde på dansgolvet.. :/ Jerry är en haj för övrigt, men inte mindre värd för det! <3

Helgen var iallafall väldigt rolig och mysig :)

 

Jerry är numera i sin pappas diskställ där han torkar efter torsdagens äventyr. Då var det kårkväll! Jerry var givetvis med. En mycket trevlig kväll som slutade med efterfest. När vi skulle gå dit upptäckte jag att någon ninjat Jerry.. :( (han återgavs till sin far morgonen efter, han hade legat och gråtit hela natten! Inte okej..)

På vägen till efterfesten hade vi random snöbollskrig med lite random folk vi träffade på gatan..  Jag blev också ägd av R och N. Inte helt okej.. :/ Kan inte hjälpa att jag inte kan få upp så mycket moment med min kroppshydda! Blev kanske inte så mycket efterfest sen eftersom de flesta var noobs och gick och la sig. Jag och R låg och kollade på "Big bang theory" och Pingu på ifånen :) Har inte skrattat så mycket på säkert ett halvår, om inte mer. Riktigt episkt var det. Vill igen :/

 

Har även hunnit med diverse möten och dampryck senaste veckan. I helgen gjorde jag ingenting. Skulle pluggat, men blev ju inte så mycket med det kanske.. Jag är sämst. Får väl säga till mitt försvar att jag verkligen behövde en helg då jag verkligen inte gjorde nånting alls, mer än att bara chilla och nerda mig. Har varit väldigt mycket på senaste tiden.. :/ Så jag är ändå inte bitter för helgens slappande, snarare tvärtom! Precis vad jag behövde! Tror att "the force" bidrog mycket till en awesome hemmasittarhelg med ;) Haha äg.

 

Så ja, det var en liten uppdatering om vad jag haft för mig senaste veckan. Ska väl inte börja gå in på vad som händer inne i mitt huvud, för det slutar bara med en mils uppsats som ingen pallar läsa ändå. :/

Sitter här och lyssnar på lite musik.. Känner att tentaperioden kommer närmre och närmre och börjar få lite småpanik för det faktiskt.. Öppnade mekanikböckerna för en stund sen. Men jag hade verkligen ingen somhelst lust.. Bara kände att jag inte bryr mig om nånting för tillfället. Vill bara skita i allt och slappa resten av mitt liv.. Lyssna på awesome musik och spela tvpel.. (och äta Billys lol) Fail? :/

 

Egentligen skulle jag bara vilja sova, men är inte tillräckligt trött för att lägga mig än.. Hatar det.. :l

Känner mig så värdelös, gah. Allt är så förvirrande och mitt huvud gör inte som jag säger till det. Allt snurrar och jag vet varken in eller ut.  Vill vara någon annan just nu. :/

Känner mig ensam och lite smådyster och har ingen att prata med heller.. Eller - omformulerar. Ingen jag VILL prata med..

Menmen, man kan inte få allt tyvärr. En tanke jag nog borde banka in i huvudet illa kvickt.

 

Men som avslutning ska jag faktiskt säga nåt som jag är väldigt tacksam över :) Oavsett hur jobbig och mörk tillvaron kan vara ibland, och man inte har en aning om vart man är påväg för tillfället, så finns det ändå stjärnor som lyser upp vägen för en. Människor som hjälper till, även om de säkert inte ens själva vet i vilken utsträckning. Människor som får en att känna sig som om man vore miljonär, när man egentligen är luspank. Människor som gör att allt känns lite lättare, bara genom att finnas till och göra det de gör bäst.. Vara sig själva :) Finns bara ett ord för det; Epic.

Tack.


18/2-10 - Epicfail

Eeeeeepicfail.

Hur epicfail kan det bli.. -_- Tydligen inte tillräckligt.. Jag är fan sämst. På riktigt..

*dö*

:(

Evergrey – Faith Restored


14/2-10 - Alla hjärtans dag

 

 

The broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight
Maybe it can stop tomorrow from stealing all my time
And I am here still waiting though I still have my doubts
I am damaged at best, like you've already figured out

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there is healing
In your name I find meaning

The broken locks were a warning you got inside my head
I tried my best to be guarded, I'm an open book instead
And I still see your reflection inside of my eyes
That are looking for purpose, they're still looking for life

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there's the healing
In your name I find meaning


So I'm holdin' on, I'm still holdin'
I'm holdin' on, I'm still holdin'
I'm holdin' on I'm still holdin'
I'm barely holdin' on to you

I'm hanging on another day
Just to see what you will throw my way
And I'm hanging on to the words you say
You said that I would, would be ok

The broken lights on the freeway left me here alone
I may have lost my way now, haven't forgotten my way home

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there is healing
In your name I find meaning


So I'm holdin' on, I'm still holdin
I'm holdin' on, I'm still holdin'
I'm holdin' on, I'm still holdin'
I'm barely holdin' on to you


7/2-10 - Fel

Vad hände på vägen som gjorde allt så fel..

Förstår inte vad jag gör för misstag :´(


RSS 2.0